Skip to content

Kvietimas į nacionalinę jaunųjų sociologų ir antropologų konferenciją

parašė sociologai.lt @ 2016 Vasario 1

VDU Socialinių mokslų fakultetas kviečia dalyvauti II-ojoje nacionalinėje jaunųjų sociologų ir antropologų konferencijoje „Aktualūs sociologijos ir antropologijos tyrimai: problemos ir kontekstai“, kuri vyks 2016 m. balandžio 22 d. Kaune.

Plenarinės diskusijos tema konferencijoje – „Vytauto Kavolio kultūros dirbtuvėse: asmuo ir idėjos“.

Kviestiniai pranešėjai: istorikas, Lietuvių išeivijos instituto direktorius prof. Egidijus Aleksandravičius, filosofas, VDU profesorius Leonidas Donskis, VDU Sociologijos katedros profesorius Vylius Leonavičius ir sociologas, VDU Socialinių tyrimų centro vadovas prof. Artūras Tereškinas.

Konferencijoje dalyvauti kviečiami sociologijos, antropologijos ir giminingų disciplinų, tokių kaip socialinė politika, politikos mokslai, komunikacija, socialinė psichologija ir kt., kuriose taikomi socialinių tyrimų metodai, bakalauro vyresniųjų kursų, magistrantūros ir doktorantūros studentai.

Pranešimai gali būti tiek teoriniai, tiek teoriniai ir empiriniai. Pranešimų forma – žodiniai arba stendiniai. Konferencijos kalbos – lietuvių ir anglų. Pranešimų temas ir santraukas (iki 200 žodžių) galima teikti el. paštu sociologija@smf.vdu.lt iki 2016 m. kovo 14 d.

Apie pranešimų priėmimą pranešėjai bus informuoti iki kovo 21 d. Konferencijos programą numatoma paskelbti kovo 28 d.

Visą informaciją apie renginį galite sekti čia.

Kad nepamirštumėte, pasižymėkite renginio puslapyje Facebook’e.

Rubrika → Renginiai, Visi įrašai

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS