Skip to content

Socialios sociologijos radiniai Facebook’e

parašė Milda @ 2016 Vasario 15

Nesekantiems Socialios sociologijos Facebook’e primename, kad nors čia, pačiame tinklaraštyje, kartais ir užsnūstame, ten nuolat dalinamės įvairiais radiniais – straipsnių, interviu, komentarų, tyrimų rezultatų, statistikos, mokslinių įdomybių, renginių, darbo pasiūlymų ir kitokiomis nuorodomis, kurios gali būti aktualios besidomintiems sociologija bei kitais socialiniais mokslais. Per metus vidutiniškai pasidaliname 240 post’ų, o 2016 m. jau spėjome 29-iais.

Be to, stipriai išaugus Socialios sociologijos sekėjų skaičiui Facebook’e (dabar turime 3561 mėgėją!), į galvą šovė #socialus_archyvas idėja. Turime laikui atsparių, t. y. aktualumo neprarandančių tekstų. Kai kurie jų buvo parašyti dar tada, kai sekėjų skaičius buvo vos 1000, tad daugelis naujų mėgėjų gali būti jų nematę, neskaitę. Kartą per dvi savaites dalinsimės po vieną tekstą-priminimą. Tikimės, kad atrasit (ar prisiminsit) kažką aktualaus ar įdomaus!

Pasiūlyti mums radinių galite ir jūs – ne visada viską patys susižvejojam (Ačiū visiems jau tą padariusiems:)). Jei aptinkate ką nors, kas gali būti aktualu/įdomu socialiniais mokslais besidomintiems – pasidalinkit su mumis FB žinute arba milda.pivoriute@sociologai.lt.

Rubrika → Internete, Visi įrašai

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS