Skip to content

Užuovėjos 2015: kalbos mirtis ir prisikėlimas

parašė sociologai.lt @ 2015 Rugpjūčio 27

Sociali Sociologija kviečia į savo kailiu patikrintą ir puikiai užsirekomendavusią mokslinę stovyklą Užuovėjos. Šių metų vėjo gaudymai vyks tradiciškai Nidoje rugsėjo 17-20 dienomis. Registruotis į renginį galite čia.

http://xn--uuovjos-w8a73g.lt/

Deivido Preišegalavičiaus nuotrauka

Taip trumpai Užuovėjas pristato patys užuovėjiečiai:

Užuovėjos – mokslinė stovykla, organizuojama Lietuvių kalbos instituto jaunųjų tyrėjų, kiekvienais metais kviečia susitikti Nidoje. Stovyklos tikslas – suburti humanitariniams (ir ne tik) mokslams neabejingus jaunus žmones, skatinti dalintis atradimais, idėjomis bei jų rezultatais, diskutuoti, analizuoti, svarstyti, o svarbiausia – susipažinti ir pažinti, kas tokie esame ir kuo galime būti įdomūs vienas kitam ir pasauliui.

Dalyvių registracija vyksta iki rugsėjo 14 d.,  pranešėjų – iki rugsėjo 7 d. Užpildytą registracijos formą siųsti ir iškilusiais klausimais teirautis elektroniniu paštu uzuovejos@gmail.com.

Pranešimų trukmė – 30 min. + 15 min. diskusijos.

Aukščiau nurodytu el. paštu siųsti pranešimų santraukas (250–300 žodžių) iki rugsėjo 11 dienos.

Bendra informacija:

  1. Stovyklos auka ir dalyviams, ir pranešėjams – 25 Eur.
  2. Stovyklos dalyviai gali keliauti autobusu iš Vilniaus (per Kauną, Klaipėdą) rugsėjo 17 d. ir atgal 20 d. (vietų skaičius ribotas). Jeigu dalyvis nusprendė keliauti savarankiškai, organizatoriai neatsako už transporto išlaidas.
  3. Stovyklos dalyviai gyvens poilsio namuose „Plunksna“ (Taikos g. 32, Nida). Norintys gyventi kitur, nakvynės vietos ieško savarankiškai.
  4. Stovyklos dalyviai, pageidaujantys pietauti kavinėje „Kuršis“ penktadienį ir šeštadienį, privalo tai nurodyti registruodamiesi.

 

Iki pasimatymo ten!

Rubrika → Renginiai

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS