Skip to content

Konkursas: Geriausias kokybinis darbas Lietuvoje 2015 m.

parašė sociologai.lt @ 2016 Vasario 9

Jei Jūs 2015 metais Lietuvoje apgynėte savo bakalauro, magistro ar daktaro darbą socialinių mokslų srityje, taikydami kokybinius tyrimo metodus, galite jį teikti Fenomenologinių tyrimų instituto organizuojamam konkursui „Geriausias kokybinis darbas Lietuvoje 2015“.

Jums tereikia atsiųsti savo darbo elektroninę kopiją, jo santrauką anglų kalba ir motyvacinį laišką, kuriame trumpai pagrįstumėte, kodėl Jūs manote, kad šis darbas galėtų būti vertas tokio apdovanojimo į fenomenologiniai.tyrimai@gmail.com (e-laiško tema nurodydami: „Geriausio kokybinio darbo Lietuvoje 2015 konkursui“). Taip pat surištą savo darbą ir jo santrauką siųskite mums šiuo adresu: Kokybinio darbo 2015 konkursui, Gedimino pr. 7, Vilnius, LT-01103. Darbai priimami iki 2016 m. balandžio 1 d. Dalyvavimas konkurse nemokamas.

Gavę Jūsų darbą, jo santrauką ir laišką su reikiamais priedais, organizatoriai atsiųs patvirtinimą. Planuojamas informavimas apie laimėtoją – po 2016 m birželio 1 d.

Darbų vertinimo komisiją sudaro Lietuvos aukštosiose mokyklose dirbantys mokslininkai, kurie patys sėkmingai apgynė kokybinius darbus socialinių mokslų srityje. Be to, iškilus klausimui dėl vieno ar kito darbo pranašumo, bus konsultuojamasi su tarptautine komisija – Fenomenologinių tyrimų instituto mokslinio komiteto nariais: prof. dr. E. Spinelli (Londono Regent’s universitetas), doc. dr. V. Eatough (Londono Birkbeck‘o universitetas), doc. dr. M. Larkin (Birmingham‘o universitetas), prof. dr. N. King (Huddersfield‘o universitetas).

Geriausio darbo autorius bus apdovanotas privačių rėmėjų prizais:
1) čekis knygoms įsigyti;
2) vakarienė dviese prabangiame restorane pačiame sostinės centre;
3) nemokamu dalyvavimu viename Fenomenologinių tyrimų instituto seminare;
4) pagalba spausdinantis ir platinant Jūsų tyrimo rezultatus.

Sėkmės!

Rubrika → Kita, Visi įrašai

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS