Skip to content

Ei, gal pasikonsultuokime vieni su kitais rašydami darbus?

parašė Milda @ 2012 Kovo 22

Vieną labai socialų ir sociologinėmis idėjomis turiningą vakarą mes, socialūs sociologai bei kiti kolegos doktorantai, prisiminėme laikus, kuomet patys būdami trečiakursiai rašėme kursinius darbus bei kad ši patirtis daug kam nebuvo itin skani. Vieni tyrimo objektą iškapstė likus vos mėnesiui iki deadline‘o, kiti su savo vadovu matėsi vos vieną kartą – atiduodant galutinį darbą, treti didesnę laiko dalį tuščiai nervinosi nepajudėdami nuo balto popieriaus lapo ir t.t.

Et, kaip tada norėjosi, kad kas padėtų, patartų, užvestų ant kelio, įkvėptų, sukritikuotų, bent pasakytų savo nuomonę apie pačią darbo idėją. Tiesa, ne visada norėdavai gaišinti kitus „savo kvailais klausimais“, todėl chaotiškų minčių viralą srėbdavai pats, nors ir su šakute.

Ei, VU sociologijos trečiakursiai, ar jums tai pažįstama situacija??? Nujaučiame, kad bent vienas iš jūsų pasakė TAIP. Taigi, būtent Tave kviečiame kovo 30 dieną 13-15 valandą ateiti į Filosofijos fakulteto 313 auditoriją, kur nieko nebijodamas galėsi pristatyti savo kursinį darbą, o mes padėsime išbristi iš nežinios, klausimų šabakštyno arba padėsime iškirsti palengva aiškėjančią  proskyną (smulkesnė informacija – renginio plakate).

P.S. Jei bent vienas VU sociologijos bakalaurantas taip pat pageidautų tokio renginio – būtinai jį suorganizuotume, tik parašyk mums apie savo norą.

P.P.S. Šiuo įrašu dalinamės ne tik norėdami priminti bei paskatinti sociologijos trečiakursius dalyvauti renginyje, bet ir pasidalinti naudinga praktika su kitų specialybių ar universitetų kolegomis, kurie galbūt paseks mūsų pavyzdžiu ir, kol nevėlu, suorganizuos panašių renginių savo kolegoms.

Rubrika → Renginiai, Visi įrašai

One Comment
  1. Puiki iniciatyva @ 2012-03-23 16:46

    Saunuoliai! Mano laikais nieko panasaus nebudavo…. keiciasi jaunimas :-)

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS