Skip to content

Tarpdalykinė stovykla INSOMNIA kviečia nemiegoti ir šią vasarą!

parašė sociologai.lt @ 2015 Birželio 5

Kokia romų bendruomenė Lietuvoje bus po 10 metų? Kokios Lietuvos savivaldybės (ne)atspariausios propagandai? Kokia tikimybė, kad būsi pavadintas nusikaltėliu? Kurie Seimo nariai nepataikauja savo partijai? Jei Tau būtų įdomu pasiaiškinti panašius klausimus, kviečiame dalyvauti tarpdalykinėje vasaros stovykloje INSOMNIA 2015. Jau trečioji socialinių ir tiksliųjų mokslų studentų stovykla vyks liepos 20-26 dienomis senojoje Molėtų observatorijoje. Štai čia galite susipažinti su praėjusių metų kolektyvinės nemigos įspūdžiais ir pagrindiniais rezultatais.

Dažnai nutinka taip, kad socialinių mokslų studentai turi įdomių klausimų apie pasaulį, bet nežino, kokiais metodais juos galima spręsti, o tiksliųjų mokslų studentai turi priemonių, bet pritrūksta problemų, kurios būtų aktualios ir svarbios realiame pasaulyje. Kitaip tariant, vieni žino KAIP, o kiti žino KĄ reikia daryti, norint suvokti aplinkinį pasaulį ir jį keisti.

Stovyklos tikslas – pažiūrėti į save kitos disciplinos akimis, bendradarbiauti ir dalintis patirtimi. Tarpdalykinės studentų komandos gvildens realias problemas kartu su patyrusiais vyresniais kolegom, kurie bus visada pasiruošę padėti ir patarti.

Dalyvavimas ir nakvynė observatorijos bendrabutyje studentams yra nemokami. Reikės pasirūpinti tik atvykimu bei maistu, kurį bus galima pasigaminti bendrabučio virtuvėje, o gamtos mėgėjai galės įsikurti palapinėse.

Registracija vyksta iki 2015 m. birželio 15 d. užpildžius šią anketą. Apie atrankos rezultatus bus pranešta iki birželio 26 d.

Jei turi klausimų, pasiūlymų ar nerimo, drąsiai rašyk adresu stovykla@mokslopieva.lt

Stovyklą organizuoja eksperimentinė tyrimų laboratorija „Mokslo pieva“.

Rubrika → Renginiai, Visi įrašai

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS