Skip to content

Lietuvos socialinių mokslų forumas 2013

parašė sociologai.lt @ 2013 Kovo 29

Kaip ir kiekvienais metais, vieną iš pavasario savaitgalių kviečiame praleisti itin turiningai. Gegužės 25-26 d. Molėtų observatorijoje vyks jau tradicija tapęs Lietuvos socialinių mokslų forumas (Socforumas). Kaip Socialiai sociologijai sakė viena iš renginio sumanytojų Ainė Ramonaitė, Socforumo koncepcija – lyg kokio Birštono džiazo festivalio. Suvažiuoja įvairių disciplinų ir institucijų mokslininkai, kurie demokratiškoje neformalioje erdvėje  dalinasi ar sužino, kas kokį projektą, tyrimą per praėjusius metus padarė, užmezga naujų pažinčių ar susitinka su retai matomais kolegom. Tematikos požiūriu dalyviai nevaržomi, todėl per kelias dienas galima išgirsi visiškai skirtingų dalykų.

Lietuvos socialinių mokslų forumo nariai bei kiti socialinių ir su jais besiribojančių humanitarinių mokslų sričių mokslininkai, ypač paskutiniųjų metų doktorantai, norintys skaityti pranešimą, tezes (1000-1500 spaudos ženklų) turi siųsti iki 2013 m. balandžio 22 d. Ainei Ramonaitei adresu aine.ramonaite@tspmi.vu.lt. Pranešimų tezės bus atspausdintos.

Apie pranešimų atrankos rezultatus pranešėjai bus informuoti iki gegužės 7 d. Pranešimų atrankos kriterijus – tyrimų reikšmingumas, originalumas ir gebėjimas juos pateikti tarpdisciplininei auditorijai. Prioritetas teikiamas Lietuvos socialinių mokslų forumo nariams, tačiau renginys atviras ir forumui nepriklausantiems mokslininkams.

Kontaktinis asmuo: Ainė Ramonaitė, tel. 8 652 00 524, el. paštas: aine.ramonaite@tspmi.vu.lt

Rubrika → Renginiai, Visi įrašai

One Comment
  1. Veronika @ 2013-05-08 11:19

    Jau pasirodė socforumo programa ir prasidėjo dalyvių registracija: http://www.socforumas.lt/?lang=lt&cont=renginiai&eid=78#registrations

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS