Skip to content

Pasivaikščiojimas po 2013 m. tekstus: kuris labiausiai patiko Tau?

parašė sociologai.lt @ 2013 Gruodžio 17

Artėjant naujiems metams kviečiame prisiminti (o gal atrasti, nes dar nesate jų skaitę?) populiariausius 2013 metų Socialios sociologijos įrašus – teminius tekstus, interviu, vertimus bei literatūros apžvalgas. O kad ilga kelionė ar tik pasivaikščiojimas po buvusius tekstus būtų smagesnis, prašome jūsų simboliškai nubalsuoti už labiausiai jums patikusius skaitinius! Balsavimo rezultatus paskelbsime pirmame naujųjų metų įraše, kartu su kitais 2013 metų akcentais bei 2014 metų idėjomis.

Balsuoti galite štai čia. Kiekvienoje kategorijoje galite pažymėti daugiau nei vieną atsakymą. Jei nenorite/tingite balsuoti už kiekvieną kategoriją, būtų smagu, kad pasistengtumėte atsakyti bent į pirmą klausimą:) Ačiū!

Žemiau išvardintos visos kategorijos bei į jas patekę įrašai su komentarais, kas ir apie ką rašė konkrečiame tekste.

1. Koks 2013 metų Socialios sociologijos tekstas/įrašas Tau patiko/įsiminė/sudomino labiausiai? Gali įrašyti nebūtinai pavadinimą, o keliais raktiniais žodžiais nusakyti įrašo esmę/temą.

2. Interviu kategorija, kurioje galite balsuoti už interviu ne tik su mokslininkais, sociologais, bet ir su sociologinei akiai įdomiais veikėjais:

3. Specialiai išskyrėme kategoriją, kurioje – (nebūtinai) sociologijos studentų specialiai Socialiai sociologijai parašyti tekstai. Juose autoriai supažindina su su savo atliktais apžvalginiais tyrimais ar kursiniais, baigiamaisiais darbais. Tokios kategorijos išskyrimu norime padėkoti Socialioje sociologijoje jau rašiusiems ir paskatinti dar savo tekstais mūsų nepradžiuginusius studentus! Tokio pobūdžio tekstai leidžia ne tik susipažinti su tuo, ką veikiame universitete, bet ir parodyti, kokius įdomius sociologinius tyrimus galima atlikti, tad ir užsikrėsi originaliomis idėjomis.

4. Teminiai Socialios sociologijos senbuvių tekstai:

5. Bent kartais stengiamės privesrsti jus sociologiškai nusišypsoti, tikimės, kad net ir nusijuokti. Kuris tekstas jums praskaidrino nuotaiką labiausiai?

6. Literatūros apžvalgos:

7. Vertimai:

Rubrika → Kita, Visi įrašai

4 Comments
  1. Antanas @ 2014-01-06 00:09

    Pastebėjau, kad šitos internetinių apklausų svetainės niekaip nepraeina parazitinio inovatyvumo testo.

  2. Milda @ 2014-01-06 04:44

    O ką pastebėjai tau svarbesnio šiuo metu? :)

  3. Antanas @ 2014-01-06 06:49

    Kad kai tave pažadina žadintuvas, reikia įjungti šviesą kambaryje – bus sunkiau vėl užmigti. Pastebėjau pagal prokrastinacijos lygį man tinkamą emailo paslauga yra http://www.safe-mail.net/ Duoda tik 3 mb vietos, todėl į jį neįmanoma parsiųst net ir šitos OS http://distro.ibiblio.org/tinycorelinux/downloads.html Labai nudžiugau, nes jau buvau pradėjęs galvoti, kad reiks šitą daiktą pirkti http://www.skytech.lt/fldusb-gembird-isorinis-irenginys-fdd-usb-floppy-144mb-p-69128.html#tabsnav-1 :)

Trackbacks & Pingbacks

  1. SocioLogiški kalėdiniai linkėjimai! | Sociali sociologija

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS